Recordopbrengst Fight Cancer Night

  •   keer gelezen

BOERDONK | Een kickboksgala in de open lucht maar in een fantastische ambiance op een nieuw terrein. Maar bovenal een gemoedelijke sfeer. De derde Fight Cancer Night in Boerdonk werd een gigantisch succes. Met een eindbedrag van € 67.500 werd de opbrengst van vorige edities ruim overtroffen. 

Door corona moesten de deelnemers anderhalf jaar wachten om in de ring te komen voor de 3e editie van de Fight Cancer Night. Om exact 19.00 uur ging het terrein open en binnen een mum van tijd stroomde het terrein (gemaximeerd tot 750 bezoekers) vol. Spandoeken met passen teksten, speciaal voor de boksers ontworpen sjawls en complete partypoppers werden gebruikt. Na het openingswoord van burgemeester Kees van Rooij kregen de drie deelnemers de bezoekers muisstil met hun motivatie waarom ze de ring in gingen. Vervolgens werd Jeroen Post geïntroduceerd als ringspreker en kwam Joop Ubeda met zijn team van juryleden het terrein op.

Onder begeleiding van presentator Jeroen Post werden de Fighters van 2021 de boksring in geloodst. Elk onder begeleiding van zijn of haar eigen opkomstfilm en muziek. 3 rondes van exact 1,5 minuut stonden op het programma. Na de generale repetitie op donderdag steeg de spanning met de minuut voor de deelnemers. Maar met een supergave opkomst met vlammen en rook en een uitzinnig publiek was dat ook wel te begrijpen. De 12 deelnemers gingen vervolgens ook vol voor de winst. 

Meer berichten