<p>Het PieterBrueghelHuis aan Middegaal.</p>

Het PieterBrueghelHuis aan Middegaal.

Zondagse ontmoeting in PieterBrueghelHuis

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis organiseert morgen van 13.30 tot 16.00 uur ‘ontmoeten op zondag’. Een middag waarin er tijd is voor een praatje, een spelletje onder genot van een hapje en een drankje. De Brei- en haakgroep en de speelgroep ruilwinkel (SWOPSHOP) verkopen eigen werk en speelgoed.

Vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis zorgen voor gezelligheid en een hapje en drankje. Centraal staat de ontmoeting en er is ruimte voor een spelletje en bij mooi weer jeu de boules. Juist voor hen die de zondag stil vinden en behoefte hebben aan een ‘uitje’ biedt het PieterBrueghelHuis een mooi terras, een fijne huiskamer en vriendelijke mensen.

Speelgoed
De vrijwilligers van de SWOPSHOP verkopen speelgoed voor het goede doel. Ze zorgen er voor dat speelgoed niet wordt weggegooid en zorgen ervoor dat speelgoed een tweede leven krijgt.
De brei-mee-en-haak-aan groep verkoopt eigen brei en haakwerk zoals knuffels, speelgoed, sierwerk, kleden, sjaals en mutsen.
PieterBrueghelHuis organiseert de open zondagmiddag voor iedereen, jong en oud, uit Veghel en omgeving. Het kan een eerste veilige kennismaking zijn met het PieterBrueghelHuis en de mogelijkheden die er zijn om wekelijks leuke dingen te doen!

Open inloop
Aanmelden voor deze middag is niet nodig. Bezoekers kunnen gewoon komen. De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. Er kan zowel met pin als contant betaald worden.
PieterBrueghelHuis vraagt iedereen rekening te houden met de algemene regels als afstand houden en handhygiëne. Testen bij verkoudheid of hoestklachten. Een mondkapje is niet verplicht.

Meer berichten