Foto's: Herald Clement.

Eindelijk weer een volle Markt tijdens Heel Veghel Zingt Mee

  •   keer gelezen

VEGHEL | Eindelijk weer een volle Markt in Veghel. Afgelopen zaterdag vond de tweede editie van Heel Veghel Zingt Mee plaats. De kelen werden schor gezongen en de pullen drank gingen er gemakkelijk in. Uiteindelijk ging Fellows & Friends er met de wisseltrofee vandoor.

Zingen, feesten, drinken en gezelligheid waren de ingrediënten afgelopen zaterdagavond. Voor velen was dat in zo’n setting lang geleden. De organisatie blikt terug op een succesvol evenement. Ook Jaap van Herwaarden, uitbater van het winnende café Fellows & Friends, spreekt van een geweldige avond. “Alle credits naar het team met hun geweldige zangprestaties. Mooi dat we als winnaar uit de bus zijn gekomen”, aldus Van Herwaarden.

Kuussegat
Op zondag was er een Kuussemert en de bekende Kuussegat veiling op de Markt in Veghel. In de loop van de middag liep het plein op de Markt vol voor de goederen- en dienstenveiling. De opbrengst van de verkochte kavels komt ten goede aan de carnavalsvereniging de Kuussegatters. Tijdens de Kuussegat veiling werd ook het startsein gegevens voor de kaartverkoop van de Hofzitting op 19, 20 en 21 november.

Meer berichten