Foto:

Aangrijpend Filmhuisprogramma van theater De Blauwe Kei

  •   keer gelezen

VEGHEL | In het Filmhuis van Theater De Blauwe Kei in Veghel worden komend seizoen weer prachtige films vertoond. Door de mix van spanning, humor en realiteit en doordat er verschillende thema’s, landen en genres voorbij komen, is het programma van het theater aan de Noordkade interessant voor iedere filmhuisliefhebber.

Het Filmhuis opent op maandag 27 september met de rauwe oorlogsfilm 1917, een film die je op het grote doek gezien moet hebben. Deze indrukwekkende, met onder andere drie Oscars en twee Golden Globes bekroonde film, speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog en vertelt het verhaal van twee jonge Britse soldaten die een onmogelijke missie voor hun kiezen krijgen.
Op het programma staan nog meer films die diverse grote filmprijzen hebben gewonnen, zoals Nomadland en The Father (met Frances McDormand en Anthony Hopkins). Er is ook ruimte voor minder bekende, maar zeker niet minder indrukwekkende films zoals A Perfectly Normal Family, Adam en Été 85.

Tickets kosten 9 euro per film (inclusief drankje). De films zijn ook in een serie te bestellen. Een kleine serie bestaat uit 6 films en kost 45 euro, de grote filmserie bestaat uit alle 12 films en kost 90 euro. Bestellen kan via www.blauwekei.nl.

Meer berichten