Foto:

Mart Hoogkamer naar Abbey Road, ook in het weekend activiteiten

  •   keer gelezen

VEGHEL | Op het overkapte terras bij café Abbey Road aan de Markt is het vier dagen lang feest tijdens de Veghelse kermis. Met als klap op de vuurpijl een optreden van niemand minder dan Mart Hoogkamer op de maandagavond.

Hoogkamer heeft met Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon dé zomerhit van het jaar op zijn naam staan. De jonge volkszanger uit Leiden staat al wekenlang op 1 met zijn aanstekelijke zomerplaat in de Streaming Top 40 en behaalde ook de hoogste notering in de Top 40. Uiteraard zal hij ‘Ik ga zwemmen’ maandagavond ten gehore brengen, evenals zijn andere Nederlandstalige hits.
Tijdens deze Helemaal Hollands-maandagavond bij Abbey Road zullen ook de Nederlandstalige zangers Robert Pater en Danny Canters het podium beklimmen. Het feest is helemaal uitverkocht.

Nel’s Schuurcafé
De liefhebber kan ook op vrijdag, zaterdag en zondag bij Abbey Road terecht voor kermisvertier. Vrijdag en zaterdag is het thema ‘Nel op safari’ met Nel’s Schuurcafé. Zondag is het ‘Super Sunday’. Verschillende DJ’s kruipen achter de draaitafel.
Abbey Road is tijdens de kermis geopend vanaf 12.00 uur. De avondprogramma’s starten om 19.00 uur. Uiteraard volgens de geldende coronaregels.

Meer berichten