<p>De Noordkade hengelt Tino Martin binnen.&nbsp;</p>

De Noordkade hengelt Tino Martin binnen. 

(Foto: )

Tino Martin komt met band naar de Noordkade

  •   keer gelezen

VEGHEL | De AFAS Live, Ziggo Dome en het Olympisch Stadion in Amsterdam waren eerder al te klein voor Tino Martin. Op 10 december reist de geboren Hagenaar met zijn band af naar het zuiden voor een show in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Tino Martin zou in april dit jaar nog tweemaal met een eigen show in de Ziggo Dome spelen, maar heeft deze optredens vanwege de pandemie noodgedwongen moeten verplaatsen. 

“Ik kijk er echt enorm naar uit om weer op te treden”, zegt Martin nu er eindelijk weer groen licht is gegeven voor evenementen in het najaar. Hij vervolgt: “Behalve feest en gezelligheid proberen mijn band en ik ook een gevoelige snaar te raken. Ik denk dat de Noordkade een prachtig decor is voor onze show.”

Gabber
Tino Martin bezingt al jaren het levenslied, maar werd dankzij een optreden bij Beste Zangers echt bekend bij het grote publiek. Het nummer Zij Weet Het piekte in alle hitlijsten en verkreeg in korte tijd een platina status. Afgelopen jaar voegde Martin met Loop Niet Weg (in samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters) nóg een platina plaat toe aan zijn prijzenkast, waar verder ook al twee Edisons- en een Buma-award in staan. Dat Tino Martin met zijn kenmerkende eigen sound ook een cross-over nummer niet schuwt, bewijst hij na zijn samenwerking met Kris Kross Amsterdam nu andermaal met een op handen zijnde release van een nummer met Lil Kleine. De naam van het nummer, Gabber, heeft hij op social media alvast verklapt. Wie weet is het op vrijdag10 december in Veghel voor het eerst live te horen.

Tickets en info via www.noordkade-events.nl.

Meer berichten