<p>Peppa Pig opent seizoen voor jonge theaterfans in Blauwe Kei.&nbsp;</p>

Peppa Pig opent seizoen voor jonge theaterfans in Blauwe Kei. 

(Foto: )

Oijnk houdt Peppa Pig Kleurwedstrijd

  •   keer gelezen

VEGHEL | Samen met Theater De Blauwe Kei in Veghel organiseren Oijnk! alles van het varken-winkeltje en de zichtboerderijen uit Meierijstad, BijKato en de Daltonhoeve, een speciale kleurwedstrijd voor alle Peppa Pig fans. Zondag 19 september zijn er in het theater aan de Noordkade twee voorstellingen te zien van de kindermusical ‘Peppa Pig Live, schoolreisje naar zee’.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen. Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt met al haar vriendjes naar Theater De Blauwe Kei voor een spiksplinternieuw en vrolijk avontuur. Na de voorstelling komt Peppa naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel. Alle kinderen krijgen dan ook een kleurplaat voor de kleurwedstrijd.

Prijzen
Kleur de kleurplaat in, lever hem uiterlijk 26 september in bij Oijnk!, Kalverstraat 13A in Veghel. Of mail voor die datum een foto van jouw tekening naar info@oijnk.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd, email en/of telefoonnummer te vermelden.
Een vakkundige jury zal de tekeningen beoordelen en de winnaars informeren. Op zaterdag 2 oktober worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars bij Oijnk!

Meer berichten