<p>Bouwe</p>

Bouwe

(Foto:)

In memoriam: Martien ‘Tinus’ Bouwe

  •   keer gelezen

ERP | Trouw RKVV Erp lid en vrijwilliger Martien Bouwe is op 13 september overleden. Martien stond binnen de vereniging beter bekend als Tinus Bouwe. Tinus was jarenlang materiaalverzorger binnen de Erpse voetbalvereniging. Op trainingsavonden en wedstrijddagen zorgde hij ervoor dat al het materiaal zorgvuldig klaar lag en weer werd ingenomen.

Bouwe genoot zichtbaar van alle vrijwilligerswerkzaamheden. Dit omdat hij een rasechte RKVV Erp clubman was in hart en nieren. Als vrijwilliger maar ook tot in lengte der jaren supporter van Erp 1. Hiervan miste hij geen enkele wedstrijd, thuis of uit. Daarnaast was Bouwe regelmatig aanwezig bij wedstrijden van zijn neefjes. Lekker een eigen visie op het spelverloop. Complimenteus maar ook kritisch als het nodig was.

Kaartje leggen
“Tinus hield er van om met iedereen in de club een praatje aan te knopen. Lekker buurten, liefst over voetbal, RKVV Erp en Feyenoord. Een kaartje leggen op zijn tijd, op de donderdagavonden in het clubhuis, was een van zijn hobby’s. Tinus, graag op de achtergrond en niet opvallend aanwezig binnen de club, maar we zullen je missen. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte bij het verlies van broer, zwager en oom”, laten ze bij RKVV Erp weten.

Meer berichten