<p>Rik Compagne.</p>

Rik Compagne.

Rik Compagne verkozen tot lijsttrekker van HIER

  •   keer gelezen

VEGHEL | Rik Compagne is de onbetwiste nummer één bij lokale partij HIER. Compagne is tijdens de algemene ledenvergadering verkozen tot lijsttrekker. De gemeenteraadsverkiezingen die in het voorjaar van 2022 plaatsvinden, gaat hij dan ook met groot enthousiasme tegemoet.

HIER is de naam van de lokale partij die voortkomt uit meerdere lokale partijen uit dertien kernen die Meierijstad vormen. HIER zit momenteel in de coalitie van de gemeente Meierijstad. Rik Compagne wordt de lijsttrekker van deze partij. “We hebben in de afgelopen jaren laten zien dat alle kernen er toe doen en dat we ons hier graag hard voor maken”, aldus de nieuwe lijsttrekker van HIER.

HIER-kieslijst
Compagne (33) is vader van twee jonge kinderen (2.5 jaar en 5 maanden) en woonachtig in Boskant. Hij is inmiddels 2.5 jaar wethouder van de gemeente Meierijstad en heeft daarbij de portefeuilles Zorg, Volksgezondheid en Wonen. Compagne: “Ik wil graag doorgaan waar we mee bezig zijn, namelijk het beste realiseren voor onze inwoners in samenwerking en in overleg met alle partijen.”
De rest van de HIER-kieslijst wordt later dit jaar vastgesteld.

Meer berichten