<p> Tygo Goossens heeft de mooiste tekening gemaakt.</p>

Tygo Goossens heeft de mooiste tekening gemaakt.

(Foto: )

Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

  •   keer gelezen

VEGHEL | Op basisschool de Kienehoef in Sint-Oedenrode is maandag het eerste boekje van Sjors Sportief – Sjors Creatief 2021-2022 uitgereikt. Het werd extra feestelijk omdat Tygo Goossens uit handen van wethouder Coby van der Pas de prijs in ontvangst mocht nemen voor de mooiste tekening. Deze tekening prijkt voor op alle boekjes in Meierijstad en bovendien mag Tygo samen met de hele klas gaan discozwemmen.

Met Sjors Sportief kunnen kinderen (0-12 jaar) allerlei nieuwe sporten, zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo uitproberen. En dit jaar komt daar ook Sjors Creatief bij. Naast het sportaanbod kunnen kinderen ook het creatieve aanbod, zoals harmonie, circus en theater vaak gratis uitproberen. Een leuke manier voor kinderen om zich te orie¨nteren op het gebied van sport en cultuur in de gemeente.
Met Sjors Sportief en Sjors Creatief hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club of vereniging. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier kunnen ze kennis maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Alle basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich inschrijven vanaf 29 september voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Meer informatie
Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief – Creatief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met info@sjorssportief.nl.
Voor meer informatie, neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Meer berichten