Foto:

Restaurant Fioretti weer open

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het schoolrestaurant van het Fioretti College in Veghel is weer geopend. Iedereen die dat wil, kan zich voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair laten verwennen door enthousiaste leerlingen.

Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Openingstijden
Het restaurant is geopend op dinsdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur en maandelijks ook op woensdagavond voor een uitgebreid driegangen of viergangendiner. Lunchen kan op donderdagmiddag van 12.00 uur tot 13.30 uur en na de herfstvakantie ook op dinsdag- en woensdagmiddag. Op donderdagmiddag kan men tussen 12.00 uur en 12.30 uur of tussen 13.00 uur en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdschotel) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.
Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 in Veghel. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 10.30 uur en 12.00 uur via nummer 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Meer informatie en de exacte openingstijden op: www.fioretticollege.nl/schoolrestaurant.. 

Meer berichten