Foto:

JEF and the Pennies from Heaven naar De Afzakkerij

  •   keer gelezen

JEF and the Pennies from Heaven

VEGHEL | Cultuurcafé De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade start komende zondag 26 september, om 15.00 uur, met een nieuwe reeks live muziek op de zondagmiddag met een optreden van . Het optreden op het binnenpodium is mogelijk vanwege de versoepelde coronamaatregelen per 25 september. 

Gasten die binnen willen genieten van het optreden moeten bij de toegangsdeur via de corona-app op hun smartphone laten zien dat ze beschikken over een geldig vaccinatiebewijs of negatieve coronatest. De toegang tot het optreden is gratis.
Een optreden van JEF and the Pennies from Haeven is een stormachtige vlucht voor luisteraars zonder hoogtevrees. De bemanning zorgt voor een feel good gevoel. JEF geeft alles! Op eenzame hoogte krijgt iedereen warme oren van zowel de eigen songs als een paar bewerkte covers. 

JEF is half-akoestische popmuziek met energieke podiumpresentatie. Het liefst landen ze in kroegen en op festivals. De hele bemanning zingt en het is pas stil als de crew van JEF is uitgezwaaid en hun vliegtuig aan de horizon is verdwenen. Een paar steekwoorden: semi-akoestische popmuziek, feel good, energieke podiumpresentatie, contact met publiek.

Meer berichten