<p>Tiny en Emiel van der Sanden in actie tijdens De Hofzittingen van de Kuussegatters.&nbsp;</p>

Tiny en Emiel van der Sanden in actie tijdens De Hofzittingen van de Kuussegatters. 

(Foto: Ad van de Graaf)

Nieuwe opzet Hofzittingen, voorverkoop start vrijdag

  •   keer gelezen

VEGHEL | Na een jaar overgeslagen te hebben gaat carnavalsvereniging de Kuussegatters weer los met de hofzittingen. De Koekbouw op de Noordkade zal vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november gevuld zijn met bezoekers voor deze carnavaleske bijeenkomst. De oplettende lezer heeft al kunnen zien dat het programma er dit jaar anders uitziet dan voorgaande jaren. 

De hofzittingsavond van donderdag wordt geschrapt. Deze eerste zittingsavond werd vaak gezien als ‘generale’ repetitie.
Ook wordt in het weekend voorafgaand aan de zittingen het World Cup Driebanden (biljarttoernooi) gehouden in de Koekbouw. Die combinatie maakt dat de donderdag plaats moet maken voor een andere programmering.

Matineemiddag
Maar de Veghelse vereniging is niet voor een gat te vangen. Ze knallen gelijk op de vrijdagavond 19 november met de onthulling van de nieuwe prins en heerser van Kuussegat.
Op zaterdag 20 november vindt de Jeugdhofzitting plaats. De Koekbouw wordt daarna meteen omgebouwd voor een echte feestavond met muzikaal cabaret, de onthulling van het Boerenbruidspaar en andere slappe klets.
Zondag 21 november krijgt een compleet nieuwe invulling. Er wordt een matineemiddag gehouden met een speciaal programma. Allemaal onder het genot van een heerlijk meer-gangen diner, gerealiseerd door chef-koks Teun Horck en Robert Danse met hun Foodtiem brigade. Beleef deze culinaire verrassing vol zang, dans en slappe klets. Deze middag hebben we muzikale optredens van onder andere Factor 12 en een geweldige zangeres die momenteel furore maakt in onder andere België.

Online kaartverkoop
Koop je hofzittingskaarten online via www.kuussegatters.nl. De kaartverkoop start op vrijdag 24 september vanaf 11.11 uur. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn, kiest je plaatsen, betaalt via iDEAL en krijgt meteen je e-tickets via mail.
Kaarten kosten voor vrijdag en zaterdag 22 euro en voor de zondag matineemiddag 44 euro inclusief diner.

Meer berichten