Foto: Ties van Dooren

Van Es Shoes, Bags & Fashion zaterdag voor het laatst open

  •   keer gelezen

VEGHEL | Na 182 jaar is het zaterdag 25 september definitief afgelopen. De deuren van Van Es Shoes, Bags & Fashion aan de Molenwieken gaan dan voorgoed dicht. Stephan en Anneke Scheer danken iedereen voor al die jaren klantentrouw. 

“We hebben de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en geen opvolgers. Wel hebben we een nieuwe huurder voor het pand gevonden. Voor ons is dat financieel fijn, maar ook voor het centrum is dat een goede zaak. Met De Gruijter Haarmode, nu nog gevestigd op het Heilig Hartplein, hebben we een mooi Veghels bedrijf gevonden”, legt Stephan uit.

Van Es Shoes, Bags & Fashion is zaterdag voor het laatst geopend tussen 09.30 uur en 17.00 uur. “Met een drankje, kop thee of koffie kijken wij graag met jullie terug op een mooie tijd in het Veghelse centrum”, zegt Anneke ook namens het personeel. Concrete plannen voor de toekomst hebben Stephan en Anneke nog niet. “Maar Veghel is nog niet van ons af hoor. We zien wel wat er op ons pad komt. De anonimiteit is in ieder geval niks voor ons”, besluit Stephan.

Meer berichten