<p>Gertjan Hobert is de nieuwe lijsttrekker van D66 Meierijstad.</p>

Gertjan Hobert is de nieuwe lijsttrekker van D66 Meierijstad.

(Foto: )

D66 Meierijstad presenteert kandidatenlijst

  •   keer gelezen

VEGHEL | D66 Meierijstad is vergevorderd in de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 worden gehouden. De lijst van kandidaten voor deze verkiezingen is afgelopen week door de D66 afdelingsvergadering vastgesteld. 

De eerste zes op de lijst zijn in volgorde: Gertjan Hobert (Veghel), Gea van Zutven (Veghel), Pieter Siroen (Schijndel), Marrik van Rozendaal (Schijndel), Jan Janssen (Mariaheide) en Wouter-Jan Oosten (Veghel).

Conceptverkiezingsprogramma
Nu is de afdeling druk bezig met het conceptverkiezingsprogramma. “De waardevolle input die is verkregen van mensen, organisaties en bedrijven in Meierijstad over wat leeft en van belang is voor Meierijstad zullen als echte D66-standpunten terug te zien zijn. Immers hoe meer mensen uit Meierijstad meedenken, des te beter worden de plannen voor onze toekomst”, aldus Carly van den Akker, voorzitter afdeling D66 Meierijstad.

Burgercommissielid
Gertjan Hobert is de nieuwe lijsttrekker van D66 Meierijstad: “Ik ben heel blij dat ik gekozen ben en zal er voor gaan, samen met de leden.” Hobert was voorheen raadslid in Veghel en is nu burgercommissielid binnen de gemeente Meierijstad.

Meer berichten