Marjan en Tine zijn samen het gezicht van de bloemenzaak.
Marjan en Tine zijn samen het gezicht van de bloemenzaak. (Foto: Neeltje Oppers.)

Trendsetters inspireert en verrast met bijzondere bloemsierkunst

  •   keer gelezen

VEGHEL | De openingstijden van de bloemenspeciaalzaak van Trendsetters op de Noordkade zijn verruimd en het aanbod is groter dan ooit. Tine van der Doelen en Marjan Venrooij-van den Berg zijn samen het gezicht van de stijlvolle bloemenwinkel. 

Zowel Van der Doelen als Venrooij hebben hun sporen in de bloemenwereld verdiend. Samen zitten ze al zo’n 80 jaar in de bloemen en ze hebben ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Marjan is zelfs erkend bloemsierkunstenaar. Ze legt uit wat dat precies is: “Het is een vakopleiding. Dat is eigenlijk het hoogste wat je kan halen. Je kan het eigenlijk vergelijken met de kunstacademie.”

Tine en Marjan vullen elkaar goed aan. Tine is vooral gespecialiseerd in de bloemdecoraties voor de beurzen en evenementen en Marjan richt zich voornamelijk op de winkel en de workshops. Marjan vervolgt: “De trends in de bloemenwereld zijn nu vooral de plukboeketten, droogbloemen en de zijbloemen. Die hebben wij allemaal in onze collectie. Ons assortiment is sowieso erg breed. Naast bloemen hebben we ook potten, vazen, kaarsen en accessoires in allerlei stijlen en van buitengewoon goede kwaliteit.” Tine vult aan: “Wij willen onze bezoekers, zowel in de winkel als tijdens een evenement, inspireren en verrassen met bijzondere bloemsierkunst.”

Evenementen

De samenwerking tussen beide dames is uitstekend. “We zijn zes dagen per week geopend. De evenementenbranche trekt weer aan en de decoraties van de eerste bruiloften hebben we ook alweer verzorgd. Het wordt dus steeds drukker. Naast bruidsboeketten verzorgen we ook rouwboeketten en grafwerk. Deze worden op maat gemaakt”, besluit Tine.

Openingstijden:
Maandag: 9:30 – 17:30, Dinsdag: 9.30 – 17:30, Woensdag: 9:30 – 17:30, Donderdag: 9:30 – 17:30, Vrijdag: 9:30 – 20:00, Zaterdag: 9:30 – 17:30 en Zondag: Gesloten.

Geïnteresseerden in het volgen van een workshop kunnen mailen naar: winkel@trendsetters.nl

Trendsetters is voor de inrichting van beurzen en events nog op zoek naar full en part time eventbouwers, c-chauffeurs, en logistiek medewerkers. Voor meer informatie kijk op www.trendsetters.nl/vacatures of telefonisch via 0413-287890

Meer berichten