Foto: Ad van de Graaf

Ron van Zelst: ‘Komen sterker uit de crisis’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Als tweede evenementenbureau in Nederland is roem events ISO 9001-gecertificeerd. “Kort gezegd houdt dit in dat alle stappen binnen onze werkwijze vastgelegd zijn en dat we zo de kwaliteitseisen van onze projecten bewaken”, licht eigenaar Ron van Zelst toe. 

De evenementenbranche heeft, net zoals veel andere sectoren, een zware periode achter de rug.
Ondanks dat live evenementen al geruime tijd vrijwel onmogelijk zijn, hebben ze bij roem events niet stilgezeten. “We hebben ons verder georiënteerd op de online events en daar ook een aantal fraaie voorbeelden van mogen uitvoeren”, aldus Van Zelst. Hij vervolgt: “Maar we hebben de tijd vooral goed besteed aan het versterken van onze interne organisatie, zodat we sterker uit deze crisis komen. Met als resultaat: de ISO 9001-certificering.”

Kwaliteit bewaken
In het gehele proces naar certificering is roem events begeleidt door het eveneens in Veghel gevestigde Certificerings Advies Nederland. “Dat de kwaliteit van de organisatie op deze wijze gezekerd is, is uniek in de live communicatiebranche”, zo geeft Van Zelst aan. Hier heeft roem events uiteraard wel het één en ander moeten doen. “We hebben onze projectmethodiek verankerd in een op maat geschreven softwareprogramma, genaamd MORE. Hierdoor verloopt onze aanpak altijd volgens dezelfde stappen en bewaken we de voortgang in het proces. Bijkomend voordeel is dat de opdrachtgever verzekerd is van maximale overdraagbaarheid van het project naar andere eventspecialisten bij onvoorziene omstandigheden. Alle stappen en documenten worden immers tot op detailniveau vastgelegd. Kortom: onze opdrachtgevers weten wat we doen en dat we doen we wat we zeggen. Zodra het weer mag, kunnen wij op volle kracht aan de slag”, besluit de Veghelse ondernemer.

Meer informatie over het Veghelse evenementenbureau is te vinden op: www.roem-events.nl.

Meer berichten