Wijkgebouw De Spil is vernieuwd.
Wijkgebouw De Spil is vernieuwd. (Foto: Danna | Fotograaf)

Wijkgebouw De Spil zet deuren wagenwijd open

  •   keer gelezen

VEGHEL | Wijkvereniging de Spil in Veghel is bijna 1.5 jaar dicht geweest. Met de lockdown in maart 2020 besloten zij de lang beoogde verbouwing meteen in gang te zetten.

Nu zijn ze al een jaar klaar met verbouwen en hebben zij sinds het begin van deze maand al wat activiteiten door kunnen laten gaan. Eindelijk konden de deuren weer open. Trouwe bezoekers kwamen weer terug naar hun geliefde thuisbasis, het gebouw heeft een compleet frisse moderne uitstraling gekregen, waarin iedereen zich weer thuis kan voelen.

De Wijkvereniging had al langer een wens om een burendag te organiseren, eindelijk kan het dit jaar en zij zetten hun deuren wagenwijd open voor iedereen die elkaar weer wil ontmoeten, iedereen is welkom, jong en oud, lid of geen lid.

Er zijn komende zaterdag talloze activiteiten, onder andere: vogelhuisjes verven, loterij voor jeugd en volwassenen (hoofdprijs is een bezoek aan een bekend attractiepark), het biljart zal open zijn en er kan ook gedart worden. Daarnaast is er een goochelaar aanwezig.
De buren (open)dag in het wijkgebouw is op zaterdag 25 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wijkgebouw De Spil is gelegen aan de Bunders 5.

Meer berichten