Afbeelding

‘Je Kunt Me Gerust Een Geheim Vertellen’

Algemeen 455 keer gelezen

VEGHEL | Je Kunt Me Gerust Een Geheim Vertellen is een hoopvolle voorstelling over dementie gemaakt door Madeleine Matzer. Het verhaal is gebaseerd op de ervaringen die zij opdeed tijdens het ziekteproces van haar moeder, die aan Alzheimer leed. De voorstelling is op woensdag 27 oktober te zien in De Blauwe Kei. Omdat de voorstelling van 20.15 uur snel was uitverkocht, is een extra uitvoering om 15.00 uur bijgeboekt. De voorstellingen zijn inclusief een gratis nagesprek. 

In een persoonlijke, muzikale, troostrijke en grappige voorstelling wordt de kant van een dementerende ouder en die van haar dochter belicht. De van oorsprong Veghelse Madeleine Matzer liet zich voor deze voorstelling inspireren door haar persoonlijke zoektocht, waarin zij moest leren omgaan met de ziekte van haar eigen moeder. Actrice Juul Vrijdag speelt zowel de rol van de dementerende moeder als die van de zoekende dochter. Het is een voorstelling die Madeleine zelf graag had willen zien voordat ze in aanraking kwam met dementie. Je Kunt Me Gerust Een Geheim Vertellen is speciaal voor theaterliefhebbers, naasten, zorgprofessionals en mantelzorgers.

Tickets voor Je Kunt Me Gerust Een Geheim Vertellen kosten 18 euro en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl, 0413-342555 of aan de theaterkassa op de Noordkade.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant