<p>Met het maken van de speelfilm Teenbeat ging de droom van regisseur Antoon Kerkhof in vervulling.</p>

Met het maken van de speelfilm Teenbeat ging de droom van regisseur Antoon Kerkhof in vervulling.

Teenbeat niet in de Stapperij maar in Van Haandel in Erp

  •   keer gelezen

ERP | De coronapandemie heeft heel veel op zijn kop gezet. Zo ook het vertoningsschema van de speelfilm Teenbeat, de film over de roemruchte jaren 60 in onze omgeving. In de gehele regio heeft de film intussen gedraaid en ook Veghel stond op de planning, maar de voorstelling in De Stapperij is verplaats naar Erp. 

Op 13 maart 2020 was de Stapperij helemaal uitverkocht. Echter het werd de eerste voorstelling die moest worden afgeblazen wegens corona. De voorstelling werd doorgeschoven naar 13 november 2020. Kaarten bleven geldig, maar ook deze datum moest weer worden gecanceld. Afwachten was het devies. 

Coronacheck
De Stapperij is inmiddels gesloten en staat te koop. In overleg met de eigenaar is besloten om Teenbeat te vertonen in zaal Van Haandel in Erp. De vertoningsdatum is zaterdag 30 oktober om 19.30 uur, de zaal gaat open vanaf 18.45 uur en graag uiterlijk aanwezig zijn om 19.15 uur. Bij binnenkomst is tonen coronacheck of testbewijs verplicht.

Kaarten
De reeds in bezit zijnde kaarten blijven uiteraard geldig maar de organisatie vraagt bezoekers toch om een email te sturen met daarin de bevestiging of je wel of niet komt die avond. Temeer omdat de organisatie geen idee heeft hoeveel bezoekers er daadwerkelijk komen.

Contact
Contact opnemen kan per mail via: a.kerkhof.ham@gmail.com.

Meer berichten