Foto:
UPDATE

Diepvriesspecialist Veghel pakt tweede prijs in VriesVers Winkel van het Jaar verkiezing

  •   keer gelezen

VEGHEL | Diepvriesspecialist Veghel is tweede geworden in de VriesVers Winkel van het Jaar verkiezing. Donderdagavond 14 oktober zijn in het Koninklijk Willem II Stadion de prijzen uitgereikt aan de winnaars. In de categorie winkels 0 tot 1.000 m2 kwam Coop Vandaag uit Breda als beste naar voren. Diepvriesspecialist Veghel eindigde als nummer twee. Desondanks is het team van de Veghelse diepvriesspecialist hartstikke trots op het eindresultaat.VEGHEL | Zes winkels hebben de finaleronde bereikt voor VriesVers Winkel van het Jaar. Dit jaar worden er weer twee winnaars verkozen in twee verschillende categorieën, namelijk 0 - 1.000 m2 en >1.000 m2. Diepvriesspecialist Veghel is samen met PLUS Weerselo en Coop Vandaag uit Breda in de race voor de titel van beste vriesvers winkel 0 - 1.000 m2.

Voor de elfde keer op rij is de landelijke campagne (VriesVerstival) door het VriesVers Platform georganiseerd. Met het VriesVerstival, met 105 deelnemende supermarkten, werd de diepvriesafdeling in het zonnetje gezet.
Niet alleen het oordeel van de vakjury staat centraal: in deze verkiezing zijn ook de oordelen van de consument en de SmartSpotter doorslaggevend. Tussen 1 en 26 september zijn consumenten in de gelegenheid gesteld hun mening over de vriesvers afdeling van hun favoriete supermarkt via internet kenbaar te maken. Zij hebben hun favoriete winkel beoordeeld op een aantal aspecten zoals overzichtelijkheid, aantrekkelijkheid, assortiment, netheid, service, (prijs)imago in verzorgingsgebied en verbeterpunten. Alle deelnemende winkels zijn bezocht door SmartSpotter waarbij zij zijn beoordeeld op verschillende punten en kon het VriesVers Platform online zien hoe alle vriesversafdelingen erbij stonden.

Mystery shoppers
Afgelopen week heeft de jury de finalisten bezocht als mystery shoppers. De jury beoordeelt de genomineerden op onder meer netheid vriesvers afdeling, vriendelijkheid personeel, uitstraling vriesvers afdeling en aantrekkelijkheid assortiment. Op basis van de onderzoeksresultaten van het klantenonderzoek, SmartSpotter en het oordeel van de jury maakt het VriesVers Platform de winnaars op 14 oktober 2021 bekend tijdens het live VVP WinnaarsEvent ‘GOUD! in het Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Geweld
Bij Diepvriesspecialist Veghel zijn ze trots dat ze bij de laatste drie horen. Een knappe prestatie tussen al het geweld van de grote retailers in Nederland. “Maar nu willen we winnen ook. Wij gaan de 14de vol spanning naar Tilburg en hopen met de eerste prijs terug te keren naar Veghel”, meldt eigenaar Nico van Rooij.

Meer berichten