Alexandra Cano behaalde een maximale score in Maastricht
Alexandra Cano behaalde een maximale score in Maastricht

TTCV/van Herwaarden steviger aan kop

Sport 164 keer gelezen

MAASTRICHT | Met ietwat onbestemd gevoel reisde het team van TTCV/van Herwaarden naar Maastricht. De verloren wedstrijd in het najaar van 2020 zat nog in het geheugen.Het moest dit keer echt anders. 

Na de openingswedstrijd zaterdag, met ongelukkig verlies in vijf games van Daan Hamstra, lieten de Veghelaren er geen gras over groeien. Gerald van Berkel en Alexandra Cano zetten in hun eerste partijen de boel weer snel recht. Het daarop volgende dubbelspel was ook dit keer weer cruciaal voor het verdere wedstrijdverloop. Het duo Van Berkel/Hamstra draaide een aanvankelijke achterstand tijdig om en sleepten er na vijf games een belangrijk wedstrijdpunt uit.

Alexandra Cano
De getoonde strijdlust motiveerde iedereen om voor het maximale resultaat te gaan. Hamstra, Cano en van Berkel beloonden zichzelf met winst in al hun resterende partijen en namen een 1-9 zege mee naar Veghel. In de competitiestand neemt koploper TTCV/van Herwaarden hiermee verder afstand van zijn eerste achtervolger. Komende Vrijdag wacht in Veghel alweer de volgende tegenstander, TTC Kluis uit Geleen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant