Jos Peltzer scoorde er twee. (Archieffoto: Jeroen Engelen)

O.S.S.’20 loopt tegen puntenverlies aan in hoofdstad

Voetbal 507 keer gelezen

AMSTERDAM | O.S.S.’20 is op bezoek bij JOS Watergraafsmeer tegen puntenverlies aangelopen. In de hoofdstad eindigde de eerste ontmoeting tussen beide ploegen in 3-3. “We hadden deze pot moeten winnen”, aldus trainer Bertran Kreekels.

O.S.S.’20 begon goed aan het duel en binnen het kwartier stond het 0-1 door Jos Peltzer. Lang konden de Ossenaren niet van de voorsprong genieten, want een minuut later was het al raak door oud-prof Raymond Fafiani. Na een klein half uur opnieuw een Osse voorsprong, ditmaal door een rake kopbal van spits Tim Waterink. Op slag van rust bepaalde Nigel Hardenberg de ruststand op 2-2. Diezelfde Hardenberg zette in de tweede helft JOS Watergraafsmeer -met voormalig FC Oss-spelers Kevin Huijsman en Richmond Bossman in de basis- op voorsprong. Dit nadat de Ossenaren flink wat kansen op de 2-3 hadden laten liggen. De gelijkmaker viel vijf minuten voor tijd. Jos Peltzer nam plaats achter de bal en schoot knap binnen: 3-3. Kreekels: “Er had voor ons meer ingezeten. We kregen op vervelende momenten uit counters de goals tegen waardoor we steeds weer achter de feiten aanliepen.”

Opstelling O.S.S.’20: Joep Hoefnagels, Bart Spierings, Jari van Ginkel, Bob Adriaans, Bram Eltink (80. Joep van de Rande), Bob Zonnenberg, Julian Calor (80. Kay van de Vorst), Tom Pijnenburg (72. Tony de Groot), Jos Peltzer, Joep van der Velden en Tim Waterink.