<p>Het muziektheaterstuk van Theaterkoor Stem wordt uitgevoerd in De Brink in Eerde. </p>

Het muziektheaterstuk van Theaterkoor Stem wordt uitgevoerd in De Brink in Eerde.

(Foto: Theaterkoor Stem)

Vlucht naar de vrijheidstaat nu gepland in december

  •   keer gelezen

EERDE | Vlucht naar de Vrijheid, het muziektheaterstuk van Theaterkoor Stem wordt op 10, 11 en 12 december uitgevoerd in De Brink in Eerde. De voorstellingenreeks was gepland voor maart 2020, maar de coronapandemie verhinderde dat. Het bestuur van Theaterkoor Stem laat weten: “We hebben de voorstellingen diverse keren uit moeten stellen, maar nu we sinds september weer kunnen repeteren en zingen gaan we Vlucht naar de Vrijheid alsnog opvoeren.”

Voorzitter Erik Brugmans: “Veel mensen hebben hun geboekte plaatsen ingeruild voor een voucher. Zij krijgen zo snel mogelijk bericht op welke manier zij die tegoedbon kunnen inwisselen. Natuurlijk kan iedereen ook gewoon kaartjes kopen.” Meer informatie is te vinden op: www.theaterkoorstem.nl”
Hij vervolgt: “Als er nog mensen zijn die kaartjes hebben gekocht en die nog niet hebben ingewisseld voor een voucher, dan kunnen ze op onze site zien wat ze moeten doen om alsnog hun kaartjes te ruilen voor toegangsbewijzen op 10, 11 of 12 december.”

Vlucht naar de Vrijheid
Het verhaal, met als rode draad vrijheid en bevrijding, speelt zich af in escape room Double Twenty, waar twee groepen strijden om als eerste buiten te staan en zo een fantastisch prijs in de wacht te slepen. Maar er gaat die dag van alles mis, waar zelfs de medewerkers van de escape room geen grip op hebben. De twee tegen elkaar strijdende groepen worden heen en weer geslingerd tussen heden en oorlogsverleden.

Meer berichten