<p>Nieuwe fabriek in Veghel.</p>

Nieuwe fabriek in Veghel.

(Foto: )

Bouw nieuwe Vobra fabriek, veel bereikt ondanks vertraging

  •   keer gelezen

VEGHEL | Sinds begin van dit jaar bouwt Vobra Special Petfoods een nieuwe fabriek in Veghel. Door COVID-19 en de wereldwijde schaarste in bouwmaterialen is er enige vertraging opgelopen, maar toch is er al veel bereikt. Het magazijn is opgeleverd en de eerste nieuwe machines zijn geplaatst: de verpakkingsmachine, extruder en vers vlees verwerkingsmachine. Hierdoor kan de producent van hoogwaardige honden- en kattenbrokken starten met de testfase. De verwachting is dat er over een aantal maanden ook in deze fabriek brokjes geproduceerd worden.

Als de nieuwe fabriek gereed is, heeft Vobra Special Petfoods een derde productielijn en een extra magazijn. Hierdoor wordt de productiecapaciteit 50 procent groter en kan de organisatie voldoen aan de sterk groeiende, nationale én internationale vraag naar honden- en kattenbrokken. In de toekomst kan de nieuwe fabriek worden uitgebreid met nog een extra productielijn waardoor er een groei van 100 procent gerealiseerd wordt.

Over Vobra Special Petfoods
Sinds 1932 is het Nederlandse familiebedrijf Vobra Special Petfoods gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige diervoeding, gebaseerd op uitgebalanceerde grondstoffen en natuurlijke ingrediënten. Naast diverse eigen merken (CaroCroc, SANIMED, CASA-FERA, Impress Your Dog) ontwikkelt Vobra Special Petfoods ook voor private label klanten in binnen- en buitenland hoogwaardige honden- en kattenvoeders. De brokken zijn in meer dan 30 landen te verkrijgen. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Veghel, waar ook een onderzoeksafdeling is gevestigd.

Meer berichten