Foto: Photographer: Monique van der Steen fotografie

Perflexxion opent achtste vestiging in Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | Uitzendbureau Perflexxion open op 14 oktober officieel de deuren van haar achtste vestiging. Met de opening van vestiging Veghel speelt Perflexxion in op de toenemende behoefte van bedrijven aan nieuw personeel in deze regio.

Het hoofdkantoor van Perflexxion bevindt zich in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast zijn er uitzendvestigingen in Berkel en Rodenrijs (inhouse), Barendrecht, Heemskerk, Westland, Waalwijk en Etten-leur. Veghel wordt de achtste Perflexxion vestiging in Nederland. De groeiambitie van Perflexxion is duidelijk: ‘een landelijk dekkend netwerk met persoonlijke aandacht vanuit de lokale vestigingen’. De strategische ligging van de kantoren zorgt voor onderlinge kruisbestuiving. De lokale aanwezigheid versterkt het nauwe contact met zowel opdrachtgevers als werkzoekenden. De vestigingen weten precies wat er speelt op lokaal niveau en worden aangestuurd door eigen vestigingsmanagers. Zij hebben de taak om alle toonaangevende bedrijven binnen de food, tuinbouw, AGF, bloemenexport en industrie te ondersteunen op het gebied van personele vraagstukken. De focus ligt op functies binnen de logistiek, productie en office. 

Angelique Beens
Vestiging Veghel staat onder leiding van Angelique Beens. Angelique is sinds december 2021 werkzaam als interim vestigingsmanager voor Perflexxion Waalwijk en Etten-Leur. “Het is voor mij persoonlijk een groot hoogtepunt om me hier te vestigen.Veghel is het foodwalhalla waar Perflexxion zich dan ook snel thuis zal voelen”, aldus Angelique.
Bedrijven kunnen nu al met een personeelsvraagstuk bij de vestiging Veghel terecht. Maar ook voor werkzoekenden zijn er volop mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe baan. Neem voor meer informatie contact op met Angelique via telefoonnummer: 0413-395340.
Indien er interesse is om aanwezig te zijn bij de officiële opening op 14 oktober stuur dan een mail naar veghel@perflexxion.nl. De opening wordt verricht door wethouder Jan Goijaarts. 

Meer berichten