Zwem jij met VZ&PC Nautilus mee?

  •   keer gelezen

VEGHEL | Na een jaartje afwezigheid zijn ze bij VZ&PC Nautilus blij dat ze in de herfstvakantie voor de tiende keer de nationale zwemvierdaagse kunnen organiseren. Ook dit jaar wordt dit evenement gehouden in zwembad De Beemd in Veghel.

De zwemvierdaagse wordt van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober gehouden. Door het evenement over vijf dagen te verspreiden heeft iedereen de mogelijkheid om één avond te missen, alle vijf de dagen komen zwemmen mag natuurlijk wel. Op maandag kan er tussen 18.15 uur en 19.15 uur gezwommen worden, de andere dagen van 18.15 uur tot 20.00 uur.
De zwemvierdaagse is geschikt voor iedereen met minstens zwemdiploma A. Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag tien banen (250 meter) evenals iedereen boven de 65 jaar. Ben je tussen de 12 jaar en 65 jaar dan zwem je twintig banen (500 meter). Natuurlijk mogen er ook meer baantjes gezwommen worden. Deelnemers zijn vrij in de zwemslag die ze toepassen en mogen daarin zoveel als gewenst wisselen. Na afloop van het banen zwemmen is er gelegenheid om in het instructiebad deel te nemen aan een spelletje. Voor kinderen tot 12 jaar heeft de zwemvereniging een kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn.
“De kosten voor deelname aan de zwemvierdaagse hebben we beperkt weten te houden tot 12 euro per persoon en vanaf 25 oktober 14 euro). Hiervoor kun je vijf dagen komen zwemmen, krijg je na afloop een medaille en hebben we gedurende de week nog een aantal leuke verrassingen. Inschrijven kan vanaf 11 oktober tot en met 26 oktober aan de balie van het zwembad. Wil je je inschrijven, maar liever ervoor de deur niet uit? Dan is er een mogelijkheid om digitaal in te schrijven. Ga hiervoor naar: www.vzpcnautilus.nl”, laat Hetty Barten van VZ&PC Nautilus weten.
Scholieren van de basisscholen kunnen inschrijven via Sjors Sportief en genieten op deze manier van een korting op het inschrijfgeld. Voor meer info over de zwemvierdaagse neem contact op met Barten: 0413-369876 of TCzwemmen@vzpcNautilus.nl.

Meer berichten