<p>. Ook de samenwerking met Bibliotheek Veghel werd als zeer prettig ervaren.</p>

. Ook de samenwerking met Bibliotheek Veghel werd als zeer prettig ervaren.

(Foto: )

Collecte Goede Doelen Week goed verlopen

  •   keer gelezen

VEGHEL | De collecte van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel) is vorige week goed verlopen. Ook dit jaar zijn er via de retourenveloppen veel donaties voor de achttien fondsen binnengekomen. “We zijn heel tevreden en willen alle inwoners voor hun bijdrage bedanken. Natuurlijk ook veel dank aan alle collectanten, wijkhoofden en andere vrijwilligers voor hun grote inzet”, aldus Iris Bogers van de Goede Doelen Week Veghel.

In alle Veghelse wijken is huis-aan-huis gecollecteerd, vele enveloppen stonden weer klaar voor de collectant. Natuurlijk werd er ook op de ouderwetse manier gegeven, wat losse munten uit het bakje in de gang, of juist het parkeergeld dat in de auto wordt bewaard.
Maar duidelijk is dat veel Veghelaren kiezen voor het moderne. Die mensen scanden de QR-code en hebben direct online een gift aan de GDW Veghel overgemaakt. Daarnaast zijn er vele invulformulieren in de collecte-emmers beland. De collecte-opbrengst is nu nog niet bekend. Het contante geld is inmiddels wel geteld. Nu heeft taakgroep Financiën het druk om alle formulieren voor de éénmalige incasso’s accuraat te verwerken. Zodra deze incasso heeft plaatsgevonden wordt het totaalbedrag en de verdeling voor de achttien goede doelen bekend gemaakt.

Het bestuur van GDW Veghel kijkt tevreden terug op een fijn verlopen collecte en bedankt de sponsoren. Ook de samenwerking met Bibliotheek Veghel werd als zeer prettig ervaren, de organisatie en het collecteteam zijn gastvrij en professioneel ontvangen.
Dankzij deze medewerking en de sponsoren zijn veel organisatiekosten van GDW Veghel bekostigd. Het streven om honderd procent van de Veghelse donaties ten goede aan de achttien fondsen te laten komen, wordt door deze sponsoring ondersteund.

Meer berichten