Foto:

Verzamelbeurs houdt ruilbeurs voor allerlei verzamelingen

  •   keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar houdt op zondag 24 oktober een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen. De verzamelbeurs wordt gehouden op zondag 26 januari van 09.00 tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Brink aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde. De entree van de verzamelbeurs is gratis.

Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen, onder andere van supermarktacties, maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer kan men op de verzamelbeurs goed slagen. Er zijn iedere verzamelbeurs vaste bezoekers aanwezig met allerlei verzamelingen, maar het is ook toegestaan om zelf aan een tafel plaats te nemen en wat verzamelitems neer te leggen die men wil ruilen.
Het bestuur van de verzamelbeurs is blij nu eindelijk weer van start te mogen. Lange tijd hebben zij geen verzamelbeurzen mogen organiseren in verband met de COVID-19 regels.

Aangezien de verzamelbeurs binnen wordt gehouden in een horecagelegenheid is er een coronacheck. Bij binnenkomst op de verzamelbeurs moet bij de bar de coronacheck getoond worden. Omdat dit voor iedereen wennen is, is de entree van de verzamelbeurs deze keer gratis. Meer informatie is te vinden op www.verzamelbeurseerde.nl.
Tijdens de verzamelbeurs is er nog geen tentoonstelling, maar in de toekomst wil de organisatie graag ook weer tentoonstellingen van verzamelitems houden. Interesse? Neem contact op met Hannie van Duijnhoven via: 0613729837 of mail: verzamelbeurseerde@hotmail.com.

Meer berichten