<p>Fabriek Magnifique vindt volgend jaar plaats op 22, 23 en 24 juli.</p>

Fabriek Magnifique vindt volgend jaar plaats op 22, 23 en 24 juli.

(Foto: Bart Heesen)

Fabriek Magnifique biedt talent een podium en zoekt vrijwilligers

  •   keer gelezen

VEGHEL | Om het jaar staat Meierijstad drie dagen lang in het teken van Fabriek Magnifique. Een gratis toegankelijk, verrassend festival waar getalenteerde amateurs het podium delen met bekende artiesten. Waar bijzondere ideeën de ruimte krijgen. Van beeldende kunst tot smartlappenkoor, van rock tot klassiek en van vergeten groente tot social design. 

Dit festival in Veghel wordt niet alleen voor maar mét het publiek gemaakt. Iedereen kan een idee of act aanleveren en iedereen kan als vrijwilliger een steentje bijdragen. Dit maakt het tot een verrassend en verbindend festival. In 2020 kon het festival helaas niet doorgaan. Dit jaar is een livestream gemaakt. In 2022 wil Fabriek Magnifique samen met iedereen in Meierijstad een spetterend feest vieren op 22, 23 en 24 juli.
Fabriek Magnifique biedt een podium aan mensen met verassende ideeën, een voorstelling of een mooie act. Borrel jij, met jouw groep, van de creativiteit en deel je dit graag met een groot publiek? Meld je dan direct aan via: fmaanmelden.nl.

Meewerken
Er wordt al volop gewerkt aan de tiende jubileumeditie van Fabriek Magnifique door een enthousiaste groep vrijwilligers. Er worden kunstenaars en artiesten benaderd, locaties voorbereid, contact gezocht met sponsoren en nog veel meer. Steek jij graag je handen uit de mouwen om Meierijstad te laten zinderen van creativiteit? Je bent van harte welkom als vrijwilliger. Voor een paar uur per week of voor een dag, alles kan. Meld je aan via fmaanmelden.nl!

Meer berichten