Soul Trap treedt op in De Afzakkerij.
Soul Trap treedt op in De Afzakkerij. (Foto: )

Optreden van de Veghelse formatie Soul Trap

  •   keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse formatie Soul Trap staat op zondag 24 oktober vanaf 15.00 uur op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. De band, die enige jaren geleden is ontstaan op de Veghelse Noordkade, speelt een mix van aantrekkelijke pop- en rockcovers. Inmiddels hebben ze al een behoorlijk fanbase opgebouwd. Het wordt dus gezellig druk in De Afzakkerij. Wees op tijd, want vol is vol. De toegang is gratis en voor toegang vindt een CoronaCheck plaats.

Soul Trap is een aantal jaren geleden gestart onder de vlag van Phoenix Pop&Co Bandcoaching, onder leiding van muziekdocent Joost van Sprundel. De vraag is: wat maakt Soul Trap zo bijzonder? In de herfst van hun muzikale leven vonden deze vijf muziekfanaten elkaar en ontspon zich een harmonieuze connectie. Met veel plezier, vol overgave en liefde voor lekkere nummers ontstond een steeds breder repertoire. Covers met een Soul Trap jasje. Variërend van ABBA tot Bob Marley, van Anouk tot Fleetwood Mac en van BLØF tot Mother’s Finest.
Kortom, een toffe coverband om een heerlijke muzikale middag mee te beleven. Er mag uiteraard weer gedanst worden.

Soul Trap bestaat uit: Debbie de Kock (zang), Coert Verhoeve (gitaar), Mitchel Boer (toetsen), Mario Coolen (drums) en Ellen van Geel (bass en zang).

Meer berichten