<p>Heel Veghel Kookt zoekt deelnemers.</p>

Heel Veghel Kookt zoekt deelnemers.

(Foto:)

Keukenprinsen en -prinsessen gezocht voor Heel Veghel Kookt

  •   keer gelezen

VEGHEL | Doe jij graag iets voor een ander en vind je het leuk om te koken? Dan zijn Stichting Met je Hart en ONS Welzijn op zoek naar jou. “Op woensdag 17 november willen we op 50 verschillende plaatsen één of meerdere oudere(n) verwennen met een etentje. We zouden het erg leuk vinden als ook in de kerkdorpen veel enthousiastelingen zich aanmelden”, aldus Esther de Bie.

Heel Veghel Kookt wordt dit jaar georganiseerd door ONS welzijn en Stichting met je Hart. De Bie: “We hebben in de coronaperiode niet stilgezeten en honderden maaltijden thuisbezorgd, maar dat is toch anders dan hoe Heel Veghel Kookt bedoeld is. Namelijk samen koken en gezellig samen de maaltijd nuttigen.” De organisatoren zijn op zoek naar mensen, echtparen of gezinnen die zich een avondje willen inzetten voor de medemens. De maaltijden kunnen worden bereid bij de ouderen, maar de kok kan de gasten ook thuis ontvangen.

Meedoen? Inschrijven kan tot en met 3 november. Mail naar jet@metjehart.nl met daarin naam, straat en telefoonnummer. Plus het aantal mensen waarvoor je wil koken en waar je dat wil doen.

Meer berichten