<p>Fotogroep Zooomm exposeert in Wijnu gebouw (foto: Piet Peters).</p>

Fotogroep Zooomm exposeert in Wijnu gebouw (foto: Piet Peters).

(Foto: )

Zooomm exposeert op zaterdag 23 en zondag 24 oktober

  •   keer gelezen

VEGHEL | Fotogroep Zooomm bestaat uit leden van Wijnu Veghel. Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober exposeren de amateurfotografen in het Wijnu gebouw aan de Wilgenstraat in Veghel.

Een groep van ruim twintig enthousiaste mensen die eenmaal per maand bijeenkomen om eigen werk te bespreken. Daarnaast zijn er gezamenlijke foto-excursies en wordt er gewerkt aan thematische opdrachten, zo kunnen we Zooomm het beste samenvatten.

Ook de techniek krijgt de nodige aandacht. 2020 was een jaar waar alles anders was, bijeenkomsten waren niet mogelijk. “Als fotografen hebben we contact gehouden en onze foto’s gezamenlijk via het ‘beeldscherm’ besproken. We hebben als fotogroep zeker niet stilgezeten, gelukkig mag het nu weer en is het tijd voor een nieuwe expositie”, laat Peter Rovers van Fotogroep Zooomm weten.
In het weekend van 23 en 24 oktober zal fotogroep Zooomm van Wijnu zich presenteren met een expositie. Alle fotografen tonen daar hun beste recente werk. Het eigen werk bestaat uit ruim 90 foto’s, is zeer uiteenlopend van aard, van landschap tot stilleven en van abstract tot straatfotografie. Rovers: “Wij verheugen ons, om onze passie voor de fotografie samen met u te delen. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar. De toegang is gratis.”

Openingstijden: Zaterdag 23 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.
Fotogroep Zooomm is onderdeel van het Fotofestijn Meierijstad. De andere deelnemende clubs zijn Fotoclub Veghel en Fotoclub Schijndel. Fotoclub Veghel exposeert op 6 en 7 november en Schijndel 20 en 21 november.

Meer berichten