Autismecafé Meierijstad opent deuren

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het Autismecafé Meierijstad opent op maandagavond 25 oktober weer haar deuren. Het is een plek voor herkenning en erkenning, maar vooral ook voor de gezelligheid. Iedere laatste maandagavond van de maand verandert Het Pieter Brueghelhuis in Veghel in een ontmoetingsplek voor mensen met (een vermoeden van) autisme en voor hun familie en bekenden.

Zoals altijd kun je zelf bepalen wat je doet en hoe lang je blijft. De organisatie ontvangt de bezoekers en als je voor de eerste keer binnen loopt dan geven ze graag wat meer uitleg als je dat wil. Indien het weer het toelaat dan kun je ook buiten op het terras zitten. Binnen zijn er twee vrij grote ruimtes, die verdeeld zijn in verschillende hoeken en het is altijd mogelijk om de rust op te zoeken.

Het Autismecafé Meierijstad is gevestigd in het Pieter BreughelHuis, Middegaal 25, in Veghel. Je kan er tussen 19.30 uur en 22.00 uur terecht. Later komen of wat korter blijven is geen probleem. Drankjes zijn voor eigen rekening (let op: géén pinmogelijkheid).

Meer berichten