Foto:

Laatste oefenclinic Krollenloop gaat door Kloostertuin

  •   keer gelezen

VEGHEL | De laatste oefenclinic ter voorbereiding voor de Krollenloop speelt zich aanstaande zondag af in de kloostertuin van de Zusters Franciscanessen. Voor de kinderen van groep 1 tot en met 8 is er in de herfstvakantie, op dinsdag 26 oktober een kidsclinic in het Julianapark. 

De derde en laatste loopclinic, ter voorbereiding van de lekkerste loop van Brabant op zondag 7 november, start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 09.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. Ditmaal wordt er getraind in de prachtige kloostertuin van de zusters Franciscanessen. Deelname staat open voor iedereen en is gratis.

Kidsclinic
Om ook de basisschoolkinderen voor te bereiden op hun deelname aan de Krollenloop wordt er op dinsdag 26 oktober, in de Herfstvakantie, een leuke kidsclinic gehouden. Via Sjors Sportief hebben zich inmiddels diverse kinderen ingeschreven. Iedereen is echter welkom om mee te doen aan deze leuke training onder leiding van Manon van Kessel. Spelenderwijs worden de kinderen de beginselen van het hardlopen bijgebracht. Natuurlijk wordt er geoefend voor de afstanden van 1 en 2.5 kilometer waar tijdens de Krollenloop aan kan worden deelgenomen. Deelname aan de kidsclinic is gratis. Deze start om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Inschrijven
Inschrijven voor de Krollenloop kan nog tot en met zondag 31 oktober om 12.00 uur. Deelname staat voor iedereen open. Er hoeft géén coronapas of testbewijs te worden getoond. Wie zich uiterlijk zondag 31 oktober inschrijft is ervan verzekerd dat zijn naam op het startnummer komt te staan. Je betaalt 10 euro inschrijfgeld. Kinderen doen gratis mee.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl.

Meer berichten