<p>Impressie logistiek bedrijfsgebouw Van Acht. </p>

Impressie logistiek bedrijfsgebouw Van Acht.

Aan de Stegge Twello bouwt groot logistiek bedrijfsgebouw in Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | Aan de Stegge Twello heeft met V8 Vastgoed B.V. een realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van een logistiek bedrijfsgebouw voor Van Acht Foodpark aan de Kempkens in Veghel. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan. Op het perceel van 61.972 m2 realiseert de bouwonderneming een logistiek bedrijfsgebouw met 43.640 m2 warehouse en 12.229 m2 mezzanine, 1.716 m2 kantoor, buitenruimte voor laden en lossen en parkeerterrein.

Logistiek dienstverlener Van Acht Koel- & Vriesopslag en V8 Vastgoed zijn onderdeel van de Van Acht Groep. Van Acht verzorgt goederenopslag voor een groot aantal bedrijven. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit handelaren, telers, tuinders, importeurs, exporteurs, veilingen, logistieke bedrijven en productiebedrijven. De realisatie van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw zorgt voor een flinke uitbreiding van de opslagcapaciteit van Van Acht.

Oplevering
Van Acht heeft zelf ervaring met het realiseren van logistieke panden. Gezien de omvang van het nieuwe gebouw is de samenwerking met Aan de Stegge Twello en TLF Real Estate gezocht. Bij de planvorming waren ook Van Hooft architecten en JVZ Ingenieurs betrokken.
Paul van Acht, directeur bij V8 Vastgoed, roemt de samenwerking met Aan de Stegge en met de gemeente Meierijstad. “De samenwerking met Aan de Stegge Twello loopt uitstekend en we zien in hen dan ook een betrouwbare en transparante partij. We zijn blij dat we het project in nauwe samenwerking van ontwerp tot en met uitvoering gezamenlijk neerzetten. De prettige samenwerking met Gemeente Meierijstad wil ik ook zeker benoemen. Dat maakt dat we het traject van idee naar vergunning ook in zo’n korte tijd hebben kunnen realiseren.”
De oplevering van het logistieke bedrijfsgebouw voor V8 Vastgoed staat gepland voor week 37 van 2022.

Meer berichten