Foto:

Hanex Carwash zamelt snoep in voor De Voedselbanken

  •   keer gelezen

VEGHEL | In de week van Halloween zamelt Hanex Carwash snoep in voor De Voedselbanken Oss en Veghel. Bij carwash locaties Veghel, Oss en Heesch kan van maandag 25 oktober tot en met zondag 31 oktober iedereen snoep doneren in ruil voor 50 procent korting op het beste wasprogramma.

Na een succesvolle inzamelingsactie in 2017, draagt Hanex Carwash dit jaar opnieuw een steentje bij. “Niet alle ouders kunnen iets lekkers kopen voor hun kinderen tijdens de feestdagen. Daarom zamelen wij snoepgoed in en in ruil daarvoor geven wij 50 procent korting op ons beste wasprogramma”, aldus Rob van Herpen, directeur van Hanex Tankstations & Carwashes. “Wij vinden dat iedereen iets lekkers verdient tijdens de feestdagen.”
Vanaf maandag 25 oktober kun je bij Hanex Carwash Veghel, Oss of Heesch terecht met (voorverpakt) snoepgoed. Bij inlevering ontvang je direct 50 procent korting op wasprogramma P1 Acryl Lakverzegeling. Ook is er de mogelijkheid om op locatie snoep te kopen. Hanex Carwash hoopt op een enorme opkomst, zodat zoveel mogelijk mensen die afhankelijk zijn van De Voedselbank blij gemaakt kunnen worden met het ingezamelde snoepgoed en met de feestdagen in december niets tekort komen. Meer info is te vinden op: hanex.nl/voedselbank.

Meer berichten