<p>Hella van der Wijst en David Heijmans staan samen op het podium (foto: Sander van der Veen).</p>

Hella van der Wijst en David Heijmans staan samen op het podium (foto: Sander van der Veen).

(Foto: )

Liefde & Troost in verhalen en muziek van Hella van der Wijst

  •   keer gelezen

VEGHEL | Wat is er behalve gezondheid belangrijker dan liefde en troost? In de inspirerende voorstelling LIEFDE & TROOST neemt Hella van der Wijst je mee in verhalen van het leven via liefde, troost én muziek. Aan de vooravond van Allerzielen op zondagmiddag 31 oktober is Mgr. Gerard de Korte haar hoofdgast in De Blauwe Kei op de Noordkade en is er een mysteryoptreden van een bekende zangeres.

Welk verhaal over liefde deelt De Bossche bisschop aan de Brabantse keukentafel bij Hella? Hoe kon hij op 1.5 meter herder zijn in coronatijd? Wat is de betekenis van Allerzielen voor hem? De van oorsprong Brabantse presentator bespreekt het met De Korte in haar nieuwe theatervorm: storytainment. In deze interactieve talkshow brengt ze verhalen die raken of aan het lachen brengen, afgewisseld met livemuziek en sketches van kleinkunstenaar David Heijmans. Ook is er een verrassingsoptreden van een bekende zangeres uit de regio. Hella is bekend van onder andere tv-programma’s als De Wandeling en Ik Mis je en haar boeken over troost en de coronacrisis in Brabant.

Dansen
In Hella’s vorige voorstelling in De Blauwe Kei had Berdy Stoof in het geheim een dans ingestudeerd voor haar moeder en schoonmoeder. Die zaten nietsvermoedend in de zaal toen Berdy na een gesprek met Hella ging dansen.
De voorstelling op zondag 31 oktober begint om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website van De Blauwe Kei: www.blauwekei.nl.

Meer berichten