Vlnr: Wieslaw Jan Kaminski, Sara van Bree, Peter van den Bosch, Carlo Meeuwsen, Theo Romijnders, Henk van den Berg, Martin van den Munckhof, Mari van den Akker, Paul Vrugt, Robert Sleegers, Jos van der Putten, Judit Eder, Jeffrey Kranenbroek, Joelle Pennings, Evert Bergers, Rico Daandels, Anton Tacken, Nikki Goossens en Marthy van der Pas. Niet op de foto: Jaap van der Vlies, Pascal van Ginneken, Jan Martens, Ed Vuik en Jos Groote.
Vlnr: Wieslaw Jan Kaminski, Sara van Bree, Peter van den Bosch, Carlo Meeuwsen, Theo Romijnders, Henk van den Berg, Martin van den Munckhof, Mari van den Akker, Paul Vrugt, Robert Sleegers, Jos van der Putten, Judit Eder, Jeffrey Kranenbroek, Joelle Pennings, Evert Bergers, Rico Daandels, Anton Tacken, Nikki Goossens en Marthy van der Pas. Niet op de foto: Jaap van der Vlies, Pascal van Ginneken, Jan Martens, Ed Vuik en Jos Groote. Foto: Thomas Segers

411 dienstjaren: Van den Bosch eert jubilarissen en pensionado’s

Algemeen 1.616 keer gelezen

ERP | Het is traditie bij Van den Bosch: ieder jaar worden jubilarissen en afzwaaiende pensionado’s in het zonnetje gezet. Vanwege corona kon het feest een jaar eerder niet doorgaan, maar ook de jubilarissen van 2020 werden afgelopen vrijdag alsnog geëerd. Extra speciaal: het feest vond plaats in de gloednieuwe Van den Bosch Academy.

Maar liefst 21 medewerkers, met opgeteld 411 dienstjaren, werden samen met hun partner en leidinggevende voor deze avond uitgenodigd. Negen van hen vierden hun 12.5-jarig jubileum, drie zijn 25 jaar in dienst en één zelfs 40 jaar. Acht chauffeurs genieten inmiddels van hun welverdiende pensioen.

Dankbaarheid
In de Van den Bosch Academy in Erp stond de gasten een speciaal programma te wachten, inclusief buffet, een borrel en veel persoonlijke aandacht. Voordat de avond los kon, sprak CEO Rico Daandels eerst zijn dankbaarheid uit. “Het is geweldig dat we zoveel mensen aan boord hebben die trots zijn om voor Van den Bosch te werken. En dat ook met onvoorwaardelijke passie en energie blijven doen. Zij maken onze onderneming elke dag een beetje mooier.” Daandels benadrukte daarbij dat het de medewerkers zijn die het bedrijf zover hebben gebracht. Maar niet zonder hun wederhelft. “Alleen dankzij jullie partners waren deze prestaties mogelijk en konden we als organisatie stappen zetten. Hulde!”

Werk is hobby
De jubilaris met de meeste dienstjaren is Evert Bergers (61), die op het werk bovendien de liefde van zijn leven tegenkwam: Annemarie. Evert begon in 1980 bij Van den Bosch, op aandringen van zijn vader. “’Ik heb hier twee jongens die zeggen dat ze op een vrachtwagen kunnen rijden. ‘Kun jij er iets mee?’, vroeg mijn pa destijds aan Ad van den Bosch. Nu sta ik hier. En als het aan mij ligt, word ik wel 110 bij dit fantastisch mooie bedrijf. Mijn werk is mijn hobby, dus ik hou het makkelijk nog een paar jaar vol.”

Nog altijd een familiebedrijf
Iemand die straks ook graag de veertig dienstjaren aantikt, is de 56-jarige Carlo Meeuwsen. De teller van de chauffeur in hart en nieren staat inmiddels op 26. “Dit is hoe dan ook een leuke avond, want hier spreekt iedereen veel waardering uit”, glundert Carlo, wiens zoon Wesley ook bij Van den Bosch werkt. “Het is een joekel van een onderneming, maar nog altijd een echt familiebedrijf. Gebeurt er thuis iets? Dan staan ze vierkant achter je.”

Het boek kan dicht
Voor Henk van den Berg is dit jaar veel veranderd, want hij heeft de vrachtwagen ingeruild voor zijn pensioen. “Op mijn gemak ‘s ochtends een krantje lezen: dat is toch heerlijk. Verder heb ik alle tijd om te golfen en voor mijn konijnen te zorgen, en ook onze kleinzoon komt vaak op bezoek. Na deze bijzondere avond, waardoor ik me zeer gewaardeerd voel, kan het boek echt dicht. Ik heb mooie jaren gehad, maar nu is het tijd voor een andere, eveneens mooie periode.”

Nieuwe kans, nieuwe energie
Ook de week van Sara van Bree ziet er tegenwoordig anders uit. Zij is 12.5 jaar in dienst, waarvan het overgrote deel als receptioniste. “Na zo’n twaalf jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt ze. “Toen heb ik aangeklopt bij HR met de vraag of ze me die binnen het bedrijf konden bieden. En ja hoor: ik heb de kans gekregen op de Marketing- en Communicatie-afdeling. Nu zit ik boordevol nieuwe energie, die ik vooral krijg van conceptmatige klussen en evenementenorganisatie. Hier zit ik helemaal op mijn plek!”

Alle jubilarissen op een rijtje
12.5 jaar: Robert Sleegers, Judit Eder, Sara van Bree, Martin van den Munckhof, Wieslaw Jan Kaminski, Joelle Pennings-Mouth, Mari van den Akker, Jeffrey Kranenbroek en Jaap van der Vlies.
25 jaar: Carlo Meeuwsen, Anton Tacken en Pascal van Ginneken.
40 jaar: Evert Bergers.

Met pensioen: Marthy van der Pas, Jos van der Putten, Henk van den Berg, Paul Vrugt, Theo Romijnders, Jan Martens, Ed Vuik en Jos Groote. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant