Afbeelding

Geel-Zwart doet zichzelf tekort in Geldrop

Sport 411 keer gelezen

VEGHEL | De dames van Geel-Zwart vertrokken vol goede moet naar Geldrop. Er werd twee keer op rij gewonnen en de dames waren gebrand om hier een derde wedstrijd aan toe te voegen. Dat lukte niet. Geldrop versloeg de Veghelse hockeysters met 3-1.

De wedstrijd begon een beetje lafjes, het was tam en van beleving was geen sprake. Geel-Zwart kwam niet goed in hun spel, maar ook Geldrop werd in de beginfase niet gevaarlijk. Toch bleef de thuisploeg domineren en dat resulteerde uiteindelijk in een 1-0 ruststand.

Fel
Geel-Zwart kwam fel uit de kleedkamers. Er moest en zou iets veranderen aan het spel. De dames werkten hard en kwamen meer in hun eigen spelletje en het niveau werd omhoog gekrikt. Terwijl de gelijkmaker in de lucht hing, ging het aan de andere kant fout. Geel-Zwart gaf een strafcorner weg en die werd genadeloos afgemaakt.
Vlak daarna was het Inge van Kessel die met een harde backhand de spanning terugbracht.  Geel-Zwart bleef domineren ondanks dat ze een paar keer met tien man kwamen te staan. De Veghelse hockeysters bleven druk zetten en er werden genoeg kansen gecreëerd. Geel-Zwart vergat zich echter te belonen. Met nog een paar minuten op de klok besliste Geldrop de wedstrijd door weer te scoren uit een strafcorner.

Geel-Zwart Dames 1 speelt aankomende zondag hun laatste wedstrijd voor de winterstop. Ze spelen dan thuis tegen HCAS Dames 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant