Bijeenkomst voor Mantelzorgers van NAH-getroffenen

  •   keer gelezen

VORSTENBOSCH | Bij Zorgboerderij Van Der Wijst in Vorstenbosch vindt op donderdag 25 november een bijeenkomst plaats voor mantelzorgers van getroffenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Deze donderdagochtend is Erna van den Elzen als gastspreker uitgenodigd om een presentatie te geven. Zij is mantelzorgmakelaar en gaat vertellen wat dat inhoudt en wat zij kan betekenen voor mantelzorgers. Met haar kennis van wet- en regelgeving, de routes van zorg aanvragen, de financiële gevolgen en de nodige juridische kennis helpt zij mantelzorgers met hun soms complexe zorgvragen. De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door NAH. Brigitte Steenbakkers-Gevers (58), mantelzorger van echtgenoot Jos en NAH-ambassadeur, leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s. Mantelzorgers gaan met elkaar in gesprek. Zij kunnen hun verhaal vertellen. Iedereen kan een gespreksthema aankaarten.
De bijeenkomst in de Zorgboerderij Van der Wijst, Derptweg 12 in Vorstenbosch, is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is verplicht, mail naar: nahmantelzorgUden@gmail.com. Of via de aanmeldknop in de agenda van: www.hersenletsel.nl/noord-brabant. Voor leden van Hersenletsel is de toegang gratis. Niet leden betalen 2.50 euro eigen bijdrage.

Meer berichten