Made Lee treedt op in Veghel.
Made Lee treedt op in Veghel. (Foto: )
VIDEO

Mad Lee speelt rock- en blues classics, ruimte voor 120 gasten

  •   keer gelezen

VEGHEL | In cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade staat op zondag 21 november om 15.00 uur een optreden van de Gelderse formatie Mad Lee gepland. De herkenbare rock- en blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken door de bandleden en ‘live’ druipt de passie van het podium af. Een energieke sfeer en nostalgische herkenning kenmerkt een optreden van Mad Lee. Voor toegang geldt een coronacheck. In verband met de nieuwe coronamaatregelen moet elke bezoeker een zitplaats krijgen. Dit betekent dat er toegang is voor maximaal 120 bezoekers en vol is vol, dus kom op tijd. De toegang is gratis.

De vier leden van de band hebben ieder voor zich al heel wat jaartjes bandervaring maar zijn beslist nog niet uitgeblust. Toen Mad Lee half 2018 werd opgericht is gezocht naar een formule waar ieder bandlid zijn energie en muzikale voorkeur in kwijt kan.


Tijdens een brainstormsessie ontstond het idee om een repertoire te maken waarin aan de muzikale helden van dit viertal een ode wordt gebracht middels een medley (= Mad Lee). Bij de uitwerking is lang niet alles in een Medley gegoten, maar daar zijn weer andere ideeën voor in de plaats gekomen.

Status Quo
Er komt muziek voorbij van The Allman Brothers, Albert Collins, Albert King, B.B. King, Free, Freddy King, Gary Moore, Peter Green (Fleetwood Mac), The Small Faces, Status Quo, Stevie Ray Vaughan, Thin Lizzy en vele anderen.
De band bestaat uit: Bert Meijer (gitaar, zang), Johan Coenen (basgitaar), Hans Deegens (percussie), Martin Krasenberg (gitaar).

Afgelastingen in verband met corona
In verband met de onlangs aangescherpte coronamaatregelen zijn een aantal geplande optredens en muziekevenementen in De Afzakkerij en/of Cultuurfabriek op De Noordkade in Veghel afgelast. Deze worden vermoedelijk op andere nog nader te plannen data geprogrammeerd. Dit geldt voor Peter Faber Zingt (19-11), Camilla Blue (20-11), B&B DJ-Collectief (26-11), Veghel by Day (27-11) en Alive & Kicking (28-11). Belangstellenden die hiervoor inmiddels kaarten hebben gekocht krijgen bericht.

Meer berichten