<p>Contractondertekening ONE de Musical.</p>

Contractondertekening ONE de Musical.

(Foto:)

Maison van den Boer verovert harten bij ONE de Musical

  •   keer gelezen

VEGHEL | Cateraar Maison van den Boer verzorgt vanaf eind november de gastvrijheid bij ONE de Musical, de nieuwe musicalsensatie waarin liefde en spektakel de hoofdrol spelen. Speciaal voor ONE is er een LED-Box Theater gebouwd in Studio’s Aalsmeer. Ook heeft restaurant Downtown een facelift gekregen. Met een complete avond uit wil ONE de harten van heel Nederland veroveren.

Met de aangescherpte coronamaatregelen was het even spannend of alles door kon gaan. "Gelukkig staan alle seinen op groen om er een feest van te maken", vertelt Jeroen Enzerink, directeur van Maison van den Boer. "Voorafgaand aan de musical kunnen gasten dineren in het vernieuwde restaurant Downtown. Daarnaast hebben we de ONE Borrel Bag in het leven geroepen. Deze zak vol lekkere items mag mee de zaal in, waardoor gasten kunnen genieten van een hapje en drankje tijdens de voorstelling."

LED-Box Theater
ONE de Musical speelt zich af in het oude Egypte tijdens de bouw van de wereldberoemde piramide van Cheops. Voor de musical is een totaal nieuwe theaterbeleving gecreëerd in Studio’s Aalsmeer. Voor, achter én boven het publiek hangt de grootste LED-omgeving ooit, met daarop indrukwekkende projecties waardoor de bezoeker zich letterlijk in het verhaal bevindt.

Particuliere en zakelijke gasten
"Particuliere gasten kunnen in het restaurant Downtown aanschuiven voor een speciaal ontwikkeld musicalmenu", vertelt Enzerink. "In de Pianobar verzorgen we een romantisch arrangement, speciaal voor love birds." Ook zakelijke gasten zijn welkom.

Een spektakel over liefde
Roel Pieters is als producent en scriptschrijver de drijvende kracht achter ONE. Hij is blij met de samenwerking met Maison van den Boer. "ONE is een spektakel over liefde. Dat is ook wat ik in onze partners zoek. Maison van den Boer stopt zoveel liefde in hun vak, door thematisch en met aandacht voor het kleinste detail te werken. Alleen zo versterken de musicalbeleving en het gastheerschap elkaar, zodat de bezoeker een magische avond beleeft."

Première
ONE de Musical gaat in première op 28 november en is tot en met februari 2022 exclusief te zien in Studio's Aalsmeer. De tickets voor ONE de Musical zijn al vanaf €24,- te bestellen via het ticketplatform Eventim. De musical duurt 2 uur en 15 minuten en is geschikt vanaf 10 jaar.

Meer berichten