HIER kieslijst is bekend. Dit is de top 3.
HIER kieslijst is bekend. Dit is de top 3. (Foto: )

HIER presenteert kieslijst, Wethouder Compagne lijsttrekker

  •   keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de algemene ledenvergadering van de politieke partij HIER is de top tien kandidatenlijst gepresenteerd. Na een zorgvuldige afweging van de kieslijstcommissie is er gekozen om de volgende 10 kandidaten te presenteren aan de inwoners van Meierijstad.

De eerste tien op de lijst van Hier:
1. Rik Compagne, 34, Boskant.
2. Miranda Kerkhof-Ulehake, 33, Schijndel.
3. Ülkü Ögüt, 36, Veghel
4. Leon van Boxtel, 49, Veghel
5. Peter Kuijs, 58, Schijndel
6. Arie Smetsers, 63, Sint-Oedenrode
7. Janine Heisterkamp, 52, Sint-Oedenrode
8. Janneke van Vugt, 40, Sint-Oedenrode
9. Willem Wouters, 44, Schijndel
10. Marischka Klotz, 47, Schijndel

Namens de kieslijstcommissie geeft Toon van der Wijst aan zeer content met deze lijst te zijn: “Het is een mooie afspiegeling van onze maatschappij. Een lijst met jong en oud, en vertegenwoordigers uit alle kernen van Meierijstad. Elk met eigen kwaliteiten en expertises.”

Leon van Boxtel
Wethouder Compagne, aanvoerder van deze lijst, is trots om zich met deze mensen de komende periode in te zetten voor Meierijstad. “Met een aantal van hen heb ik al mogen samenwerken, zowel in de voormalige gemeente Sint-Oedenrode als in de huidige gemeente. De gemiddelde leeftijd van onze top 3 is 35 jaar. Drie mensen uit de kernen Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel, allemaal met een gezin en dus midden in maatschappij.” Nieuwkomer Leon van Boxtel, werkzaam bij Skipov op drie scholen in Erp, Keldonk en Boerdonk, is een waardevolle aanvulling voor de partij.

Meer berichten