<p>Goede Doelen Week haalt 75.340,62 euro op.</p>

Goede Doelen Week haalt 75.340,62 euro op.

(Foto:)

GDW Veghel haalt mooi bedrag op, organisatie tevreden

  •   keer gelezen

VEGHEL | De Goede Doelen Week Veghel heeft uiteindelijk een totaalbedrag van 75.340,62 euro opgehaald. De organisatie is tevreden met het resultaat. 

In oktober was de vijfde editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte van 11 tot en met 16 oktober konden de inwoners van Veghel digitaal doneren (via de QR-code) en ook via de retourenveloppen. Er is in totaal 75.340,62 euro voor de 18 fondsen binnengekomen. Inmiddels is alles geteld en zijn alle bedragen ingevoerd. “Natuurlijk willen we alle inwoners, vrijwilligers en betrokken organisaties bedanken voor hun bijdragen en inzet”, vertelt Iris Bogers van GDW Veghel.

Donaties
De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Via het digitaal doneren en via de retourenveloppen is er veel gebruik gemaakt van de éénmalige incasso-mogelijkheid. Het grootste deel van deze donaties is inmiddels geïncasseerd. Binnenkort wordt naar alle fondsen het toegekende geldbedrag overgemaakt. Een overzicht met de opbrengst per fonds / goed doel staat binnenkort op de website van de Goede Doelen Week Veghel: www.goededoelenweekveghel.nl.

GDW 2022
De GDW wil ook in 2022 de Goede Doelen Week Veghel organiseren, de voorbereidingen hiervoor zijn gestart. De zesde editie van de Goede Doelen Week Veghel staat gepland van maandag 4 tot en met zaterdag 9 april 2022.

Meer berichten