Foto:

Fogerty’s Revival brengt muzikale ode aan CCR

  •   keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is er op zondag 28 november om 15.00 uur weer livemuziek te beluisteren. Er is dan een optreden van Fogerty’s Revival.

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden is het een tributeband die de nummers van John Fogerty en Creedence Clearwater Revival (CCR) op geheel eigen wijze ten gehore brengt. Aan bezoekers wordt een Coronatoegangsbewijs gevraagd. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen geldt vol is vol. De toegang is gratis.

Moeras blues
Muziekkenners weten dat John Fogerty de zanger was van de bekende Amerikaanse rockband Creedence Clearwater Revival (CCR). De groep bracht de karakteristieke swamp blues (moeras-blues), een mix van country, blues en rock n’ roll. De band genoot wereldwijd bekendheid eind jaren 60 en begin jaren 70 en scoorde hits als Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the corner, Who’ll stop the rain, Hey Tonight, Fortunate Son, Born on the Bayou, Suzy Q en vele andere.
Maar ook de hits die John Fogerty na het uiteenvallen van CCR componeerde worden vol overgave gebracht door de Eindhovense band Fogertys Revival.
Meer informatie: www.fogertys-revival.nl.

Meer berichten