<p>Gedurende het Theaterweekend worden op de Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd.</p>

Gedurende het Theaterweekend worden op de Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd.

(Foto: )

Theater voor een tientje tijdens het Nationale Theaterweekend

  •   keer gelezen

VEGHEL | Theater is voor iedereen. Om dit te vieren wordt jaarlijks het Nationaal Theaterweekend georganiseerd, op 28 tot en met 30 januari. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10 euro (dit jaar zelfs een voorstelling voor 5 euro) en daarnaast zijn er extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater.

In De Blauwe Kei, het theater op de Noordkade, kunnen theaterliefhebbers voor 10 euro naar voorstellingen. Op vrijdag 28 januari swingen The Bentleys & The Bendellas op de hits uit de 50’s en 60’s.
Zaterdag 29 januari zorgt een bijzondere combinatie van dans en techniek voor de prachtige voorstelling Wave.
Zondag 30 januari zijn er drie voorstellingen te zien: cabaretier Marcel Harteveld deelt wetenswaardigheden met het publiek, de professor van Mad Science tovert de Grote Zaal om tot een knalfeest (5+) en voor 5 euro worden de allerkleinsten meegesleept in de grappige voorstelling Geel (2+).

Randprogramma
Gedurende het Nationale Theaterweekend worden op de Noordkade allerlei activiteiten georganiseerd. Op vrijdagavond bruist de hele Noordkade tijdens de Nacht Van De Noordkade. Het overige randprogramma wordt later bekend gemaakt, houdt hiervoor de socials en de website van het theater in de gaten.
Tickets voor de voorstellingen The Bentleys & The Bendellas, Wave, Marcel Harteveld en Mad Science kosten 10 euro, een ticket voor Geel kost 5 euro. Deze zijn te bestellen via www.blauwekei.nl. Meer informatie is te vinden op: www.blauwekei.nl/NationaalTheaterweekend.

Meer berichten