<p>Jan van Vucht (Area) en Ferry Verstappen (Van der Heijden bouw en ontwikkeling) schreven op een dakpan hun boodschap aan de toekomstige bewoners</p>

Jan van Vucht (Area) en Ferry Verstappen (Van der Heijden bouw en ontwikkeling) schreven op een dakpan hun boodschap aan de toekomstige bewoners

Bouw appartementen Hoogstraat bereikt hoogste punt, verhuur start bijna

  •   keer gelezen

VEGHEL | Een feestelijk moment voor Area en Van der Heijden bouw en ontwikkeling. Afgelopen dinsdag bereikten ze het hoogste punt bij de bouw van de 24 appartementen aan de Hoogstraat in Veghel.

Voor de gelegenheid werd namens Area, Van der Heijden bouw en ontwikkeling en LA Architecten een boodschap op de dakpannen geschreven. Een boodschap van het gehele betrokken team, gericht aan de toekomstige bewoners.


De teksten op de dakpannen:
Van der Heijden: ‘Samen in verbinding, veel woonplezier’
Area: ‘Mooi resultaat na 10 jaar voorbereiding’


Straatbeeld
De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens. De bouw is verdeeld over twee bouwblokken met drie bouwlagen. 12 appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en de overige 12 zijn voorzien van één slaapkamer. In totaal zijn 20 appartementen met 0-trede te bereiken door middel van een lift. De appartementen beschikken over zonnepanelen en een bodemwarmtepomp waardoor ze gasloos en energiezuinig zijn. “Dit bijzondere gebouw is zo ontworpen dat het naadloos past in de bestaande omgeving en mooi aansluit bij het straatbeeld van de Hoogstraat”, aldus Jan van Vucht, directeur Area.

Planning
Afgelopen voorjaar werd gestart met de bouw van het appartementencomplex. Naar verwachting wordt het project in het voorjaar van 2022 opgeleverd. De verhuur van de woningen start 13 december.

Meer berichten