Foto:

TOFF speelt een uurtje eerder live in De Afzakkerij

  •   keer gelezen

VEGHEL | De formatie TOFF uit Uden staat op zondag 5 december vanaf 14.00 uur op het podium van cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. TOFF brengt klassieke covers waarbij invloeden van de blues, country & rock ’n roll te horen zijnHet viertal putte voor het repertoire uit hun eigen muziekverleden

Nummers uit de jaren 60 en 70 met een eigen country sausje eroverheen. Vanwege de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen en vervroegde sluitingstijd van de horeca begint het optreden al om 14.00 uur. Het wordt vermoedelijk weer gezellig druk in De Afzakkerij met uitsluitend zitplaatsen. Wees daarom op tijd, want vol is vol. De toegang is gratis en voor toegang vindt een CoronaCheck plaats.

Nieuwe samenstelling
De bandleden komen voort uit de inmiddels opgeheven Recall coverband en Dutch Roses. Beide bands genoten een grote populariteit in de regio en met name Dutch Roses was afgelopen jaren regelmatig te gast in De Afzakkerij. In de nieuwe samenstelling bij TOFF laten de bandleden je waarschijnlijk genieten van het werk van muzikanten als JJ Cale, Eric Clapton, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Stealers Wheel, The Band en Crosby Stills Nash & Young.

TOFF bestaat uit:
Harry Huibers, drums – zang
Paul Kruger, zang – basgitaar
Mari van den Bogaard, zang – gitaar en mondharmonica
Theo Josemanders, zang – keyboard – sax – gitaar
Albert van der Wijst, geluid – boekingen

Meer berichten