<p>Kandidaten VVD Meierijstad van links naar rechts.</p>

Kandidaten VVD Meierijstad van links naar rechts.

(Foto:)

VVD Meierijstad presenteert haar kandidaten

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 4 december in het hart van Meierijstad (Zijtaart) hebben de leden van de VVD Meierijstad de kandidatenlijst vastgesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. 

De kandidaten zorgen voor een mix van bestuurlijke ervaring en jong talent. VVD Meierijstad is trots op deze lijst en haar kandidaten. De lijst zal worden aangevoerd door Jan van Burgsteden die tijdens de vorige ledenvergadering reeds als lijsttrekker was aangewezen. 

De top tien van de VVD ziet er als volgt uit:
1. Jan van Burgsteden (Mariaheide).
2. Wilma Wagenaars ( Sint-Oedenrode).
3. Albert Dominicus ( Veghel).
4. Frank-Jan van Zutven (Eerde).
5. Tycho Schoones (Schijndel).
6. Piet Klaassen (Sint-Oedenrode).
7. Kevin van der Heeden (Olland).
8. Vincent Plompen (Mariaheide).
9. Daniël van Uden (Veghel).
10. Michiel van Seventer (Sint-Oedenrode).


Kandidaten VVD Meierijstad van links naar rechts: Tycho Schoones, Jan van Burgsteden, Michiel van Seventer, Kevin van der Heeden, Wilma Wagenaars, Daniël van Uden, Albert Dominicus, Frank-Jan van Zutven, Vincent Plompen, Piet Klaassen.

Direct na de vergadering gaf Van Burgsteden aan zeer tevreden te zijn met de samenstelling van de kandidatenlijst. “Sinds deze zomer hebben we toegewerkt naar deze dag. De dag waarop we onze kandidaten kunnen presenteren aan de stemmers van Meierijstad. Trots en tevredenheid overheerst nu bij mij maar we weten allemaal dat we nog een lange weg te gaan hebben. Ik ben niet alleen tevreden met de diversiteit van onze kandidaten, op het gebied van ervaring, achtergrond, spreiding binnen onze gemeente en leeftijd maar wat me vooral opvalt is de enorme samenhorigheid van ons team. Naast trots op onze top tien ben ik persoonlijk ook erg blij met een lijstduwers als Herman Molenaar en Margrieta Prins-Afman.”

Aantal zetels
VVD Meierijstad heeft haar doel gesteld op verdubbeling van het aantal zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De verkiezingsslogan van VVD Meierijstad luidt: ‘STRAKS = NU!’

Meer berichten